• Saturday

    09.00 - 14.00

  • Sunday

    Closed

ik werk met

KEVIN.MURPHY

Jenn
KEVIN.MURPHY • JENNERATION

vrij van parabenen en sulfaten

Ik werk uitsluitend met de producten van het Australische merk KEVIN.MURPHY. Niet alleen omdat deze heerlijk ruiken en snoepjes zijn voor het oog, maar allereerst omdat de haarverzorging milieuvriendelijk is, vrij is van parabenen en sulfaten en niet op dieren wordt getest. Dus, ‘no worries mate’, leun lekker achterover in die stoel en laat je zonder schuldgevoel bij mij in de watten leggen.

KEVIN
KEVIN.MURPHY • JENNERATION

Vriendelijk voor het milieu

KEVIN.MURPHY heeft milieubewustzijn hoog in het vaandel staan. Zo worden de natuurlijke ingrediënten voor de haarverzorgingslijn verkregen via bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen (zoals oceaanafval) en zo vormgegeven dat er enerzijds meer inhoud in past en anderzijds minder materiaal wordt gebruikt.

Animal
KEVIN.MURPHY • JENNERATION

Dierproefvrij

Zeg nou zelf, op dieren testen is toch eigenlijk iets dat tot de vorige eeuw zou moeten behoren? De haarverzorging van KEVIN.MURPHY wordt enkel op modellen getest en het merk is dan ook sinds 2011 PETA-approved (goedgekeurd door de People for Ethical Treatment of Animals organisatie).

Verzorging
KEVIN.MURPHY • JENNERATION

Huidverzorging voor je haar

De basis van de kwalitatieve en duurzame KEVIN.MURPHY verzorgings- en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Ook is de haarverzorging vrij van sulfaten en parabenen. Mild voor jouw haar en hoofdhuid, maar zeker niet minder effectief. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en welke verzorging van KEVIN.MURPHY het best bij jouw haartype past? Ik adviseer je graag!